Ons team

Aswin Baaijens

Regisseur & Scenarist

https://www.secondsun.nl/wp-content/uploads/2019/03/3-directorchair.png https://www.secondsun.nl/wp-content/uploads/2019/03/3-typemachine-2.png

SECOND SUN VOLGENS ASWIN:

Verhalen zijn deel van ons leven. Meer dan we er bewust van zijn. Verhaal is niet alleen de meest voorkomende kunstvorm maar verhaal zit in het rijtje van onze standaard dag invullingen. Naast werken, eten en bewegen vertellen we en nemen we verhalen op net zo veel als dat we slapen.
We zijn hongerig voor de verhalen van andere en nemen onbewust dingen over uit de verhalen, die we zien en horen.  Maar waarom?
Stories make you learn without teaching. 

Second Sun voegt deze visie toe aan elke productie, of het nou commercieel of fictioneel is. Elke lach, traan en inspiratie die we ontvangen bij onze verhalen voelt als een nieuwe overwinning en een boost om te blijven maken.

HIER WORD IK BLIJ VAN:
· Eindelijk de juiste line dialoog vinden

· Perfecte symbiose tussen beeld en geluid
· Het publiek raken
· Like minded mensen ontmoeten

(+31) 6 40 10 87 52

aswin@secondsun.nl

Erik Hooijman


Producent

https://www.secondsun.nl/wp-content/uploads/2019/03/4-Contacts.png https://www.secondsun.nl/wp-content/uploads/2019/03/4-slate.png

SECOND SUN VOLGENS ERIK:

Nadat ik mijn HBO Logistiek en Economie afgerond had was het voor mij vrij duidelijk. De denkwijze en uitdagingen die hierbij komen kijken liggen mij goed en haal ik ook plezier uit, ik heb een hoofd voor gedetailleerde organisatie en cijfers. Echter was dit niet genoeg voor mij.
Ik kon mijn creativiteit niet ontwikkelen en mijn interesse voor psychologie bleef ook stil. Toen kwam Second Sun op mijn pad. Hier kan ik mijn logistieke natuur combineren met de creativiteit en psychologie die we toepassen op al onze projecten.
Best of both worlds!

HIER WORD IK BLIJ VAN:
· Tevreden klant
· Nieuwe opdracht
· Strakke planning
· Mensen inspireren

 

erik@secondsun.nl

Joey van Bree

Director of Photography

https://www.secondsun.nl/wp-content/uploads/2019/03/1-cam.png https://www.secondsun.nl/wp-content/uploads/2019/03/1-Storyboards.png

SECOND SUN VOLGENS JOEY:

Het behalen van een unieke uitkomst samen met een inspirerend team is wat ieder project bijzonder maakt. Zo lang als ik me herinner ben ik aangetrokken tot visuele kunst, met name video, daarom streef ik ernaar om bewegende beelden te creëeren die een universele taal spreken met de focus op symboliek en ambiance.

Samen met mijn team ben ik elke dag bezig om een stap dichterbij onze droom te komen. Films maken die inspireren om te creëren! Dat is mijn drive.

HIER WORD IK BLIJ VAN:
· Films maken/ kijken
· Tekenen
· Muziek
· Mediteren/ yoga

joey@secondsun.nl

Benieuwd hoe wij te werk gaan?

Wij zijn benieuwd naar het verhaal dat u wilt delen.