Second sun stories

Elke organisatie heeft een authentiek onderliggend verhaal waar ze zich niet altijd bewust van zijn.
Wij zijn gedreven door een sterke drang om deze verhalen te delen met de buitenwereld.

Wil je meer over ons weten? Scroll naar beneden!

Vision & Mission

Second Sun bestaat om het onderliggende verhaal achter een bedrijf te vinden en extra te belichten.
Wij zien dat organisaties graag onderscheid willen maken, maar niet weten hoe. In ieder bedrijf zit een onderliggend verhaal verstopt, ergens in het begin is het bedrijf begonnen met een droom of een drive en precies daarin ligt een verhaal. Wanneer je dit communiceert met de buitenwereld zul je authentiek en onderscheidend zijn en daar wij schijnen graag wat extra zonlicht op, want een wereld gevuld met eerlijke verhalen is een wereld die we beter begrijpen.

JOEY
Cinematograaf
Storyboarder
Aswin
Director
Scenarist

Wie zijn wij?

Aswin weet als regisseur en scenarist als geen ander hoe mensen geraakt en geïnspireerd kunnen worden door verhalen. Joey is de cinematograaf met het talent om ieder verhaal in beeld te vangen. En Niek staat als producent zijn mannetje en regelt dat alles loopt zoals het moet lopen. En daarnaast hebben we een getalenteerd netwerk van vaste creatievelingen die ons aanvullen waar nodig is.

Wat doen we?

Wij leveren verhalende brandfilms waar ook de snelle zappers op social media even bij stilstaan

Wat doen we?

Hoe doen we dit?

Wij zijn een jong – en al prijswinnend! –filmteam met een oog voor verhalen met een boodschap. We werken met een simpel traject die bestaat uit 3 fases. Wij begrijpen dat je ambitie soms groter is dan je budget. Daarom bieden wij ook verschillende pakketten voor alle soorten bedrijfsfilms. Heb je meer te vertellen, dan denken we graag met je mee hoe we met extra zonkracht nog meer van jouw verhaal kunnen laat zien.